Mājas restorāns “Dzīles” ir vieta, kur tiek glabātas dzimtas tradīcijas un jau vairākās paaudzēs cepta maize. Lauku burvība, īpašais šarms un enerģētikas pieplūdums. Šeit, caur maizes riecienu, var sajust rudzu maizes spēku, skābmaizes izturību un baltmaizes gaisīgumu un dažādus ēdienus kā patīkamu pārsteigumu.
Saimniece Aina, gatavojot tradicionālās receptes, papildina tās ar jaunām, mūsdienīgam garšu niansēm, kas ļauj Latgali atklāt no jauna. Līdzīgi kā grauds, kas katru gadu sāk savu ceļu no jauna, tā no paaudzes paaudzē Latgales kulinārā mantojuma tradīcijas ir veikušas savu ceļu līdz mūsdienām.
Maltīte, kas baudīta “Dzīlēs” nes sev līdzi ne tikai garšu piedzīvojumu, bet arī stāstu par Latgali, tās cilvēkiem un vērtībām. Ciemos pie saimnieces Ainas neizpaliks stāsti un deserts skaistajā dārzā.
Latgales kulinārā mantojuma tīkla biedrs.