Aicinam uz Lielo latgaļu tirgu 19. jūnijā

Lielajam latgaļu tirgum būs būt! Nedrīkstam pazaudēt vairāk kā 10 gadus senu lielisku tradīciju, kas nesa tik daudz prieka. Meklējām iespējas iepriecināt savus ikgadējos pasākumu apmeklētājus un tradīciju cienītājus. Par spīti cerībām, arī šogad  nevaram ieskandināt Lielo latgaļu tirgu Ludzas pilskalnā kā ierasts ar dzirkstošu prieku, dziesmām un aktivitātēm.

Tomēr 19. jūnijā no pl. 9.00 -14.00 organizēsim tirdziņu Ludzas vecpilsētā- gan centrālajā laukumā pie TIC, gan pie amatnieku centra, gan Mazā Ludzas ezera promenādē. Ierobežojumi nosaka nepieciešamību pēc vadītas apmeklētāju plūsmas, tāpēc ieeja tirdziņā būs pa 1. maija ielu pie pareizticīgo baznīcas laukumā, virzīsies pa promenādi līdz amatnieku centra pagalmam un tad atpakaļ uz laukumu uz izeju. Tirgotāji būs tematiski izvietoti drošā attālumā un iepriecinās apmeklētājus gan ar vietējiem ražojumiem, gan ar Latgales meistardarbiem, gan ar citos Latvijas novados un galvaspilsētā radītu produkciju.

Būs gan maize, gan alus, gan siers un gaļa, pīrāgi un citi gardumi, gan lina kleitas un krekli, gan cepures, šalles rokdarbi, koka izstrādājumi, grozi un gleznas, keramika un suvenīri un daudz citu skaistu lietu dāvanām.

Svētki dvēseles priekam!

Tirgotājus aicinām pieteikt savu dalību tirdziņam, līdz 15.06. atsūtot pieteikumu uz e-pastu  [email protected], tuvāk par detaļām  sazināties var pa telefonu 29467925.

Pieteikums tirgotājiem.

Lielāko pasākumu plāns Ludzas novadā 2024

Lielākie gaidāmie pasākumi 2024. gada: 18. maijs              Eiropas muzeju nakts Ludzas Novadpētniecības muzejā; 22. jūnijs              Lielais latgaļu tirgus

Pārgājiens “Iepazīsti Zilupi”

Ludzas novada tūrisma centrs 24.februārī aicina doties ziemas izskaņu pārgājienā iepazīt Zilupes pilsētu un šīs puses darbīgos cilvēkus.  Pārgājienu sāksim pie Zilupes dzelzceļa stacijas ar nelielu ieskatu Zilupes pilsētas vēsturē un tās