Aicinām gidus pieteikties ekskursiju vadīšanai Ludzas novadā

Aicinām pieteikties ekskursiju vadīšanai Ludzas novadā gidus ar atbilstošu kvalifikāciju.

            Ludzas novadā tūrisms ieņem pietiekoši nozīmīgu lomu citu tautsaimniecības nozaru vidū un novada attīstības perspektīvā. Jau vairākus gadus neskatoties uz to, ka esam pierobežas novads un tālu no galvaspilsētas, mūsu novadā viesojās vairāk kā četrdesmit tūkstoši tūristu. Šobrīd aktuāls ir jautājums par jaunu tūrisma produktu radīšanu ne vien pilsētā, bet ari visā novadā. Tikpat svarīgs ir atsaucīgu, profesionālu un zinošu gidu darbs. Novadā un reģionā vairākkārt ir organizēti gidu kursi, ik gadu, tai skaitā vien dažas nedēļas atpakaļ Latgales reģiona tūrisma asociācijas organizētie kursi Gida darba specifika un vasarā plānotie vides gidu kursi.

Aicinām pieteikties līdz 1.maijam ekskursiju vadīšanai potenciālos gidus – cilvēkus, kas pārzina Ludzas un Ludzas novada vēsturi, datus un tūristam noderīgu informāciju un jūt sevī aicinājumu un varēšanu stāstīt par to novada viesiem . Nepieciešams apliecinājums par gida darba prasmēm un profesionalitāti un saimnieciskās darbības reģistrācijas apliecība. Lūdzam rakstīt uz e-pastu [email protected] personīgas tikšanās precizēšanai. Pēc pretendentu izvērtēšanas atbilde tiks sniegta personīgi. Neskaidrību gadījumā zvanīt pa tālruņiem 65707203, 29467925.

Ludzas novada pašvaldības

Ludzas novada Tūrisma informācijas centrs

Lielās Dienas svinēšana Gaitiņu sētā

Lielās Dienas svinēšana Gaitiņu sētā 22. martā plkst. 6.00  no rīta kursim uguni sauli sagaidot, skandēsim, gavilēsim, šūpolēs iešūpināsim LABU gadu, siesim skauģiem vārdus ciet, atvērsim sevi un savu pasauli auglībai

Aicinām uz Sadarbnīcu

6.martā, plkst. 13:00 viesnīcas Hotel Lucia telpās Ludzas novada tūrisma centrs aicina nozares uzņēmējus uz Sadarbnīcu kopā ar pieredzes bagāto, atraktīvo kouču Iveta Graudina. Apspriedīsim šīs sezonas galvenos notikumus, radīsim

Latgales garšu mēnesis

Visa marta garumā (no 1. līdz 31. martam) Latgalē ikviens varēs baudīt īpašus piedāvājumus dažādos galamērķos – no tradicionālajiem ēdieniem, kuru receptes mantotas no paaudzēm, pievienojot mūsdienu garšu sajaukumu. Kā