25.11. tiek organizēts brauciens uz Vjarsku no Rēzeknes

25.11. tiek organizēts brauciens uz Vjarsku! Jūs sajūsminās ne tikai brīnišķīgā “Ūdens paradīze”, kur jūs gaida baseins, kanāls ar straumi, ūdenskritumi, sumu un tvaika pirtis, un it īpaši džakuzi ar tīru minerālūdeni, bet arī būs iespēja apmeklēt Balvus, Stāmarienu un Vanavastselīnu.

Balvos mēs apskatīsim jauno vides objektu “Gaiss” – lielāko pasaulē vēja zvanu ansambli, Balvu muižas ēku un akmeņdārzu. Stāmarienā – ļoti skaistu pili un ne mazāk burvīgu pareizticīgo baznīcu. Vanavastselīnā – leģendārā Neihauzenes cietokšņa drupas. Un vēl ceļā uz Vjarsku mūs gaidīs tradicionālās setu virtuves restorānā setu galvaspilsētā Obniste, kur mēs nogaršosim neparastu zupu, baudīsim tēju ar kūku un varēsim iegādāties ārkārtīgi garšīgu maizi.

Brauciena cena – 39 eiro*.
Brauciena cenā ietilpst:
• braukšana komfortablā tūrisma autobusā NEOPLAN (tēja, kafija);
• ieejas biļete “Ūdens paradīzē” (3 stundas);
• sertificēta gida pakalpojumi;
• kulinārā programma un pusdienas setu virtuves restorānā.

Brauciena plāns:
6.30 – izbraukšana no Rēzeknes
~ 23.30 – atgriešanās mājās.
Līdzi jāņem: pase (vai ID-karte), peldēšanās piederumi, kaut kas ēdams (brokastīm), fotoaparāts un labs noskaņojums.

Pierakstīties ekskursijai var līdz 20. novembrim pa tālr. 26595017.

​*Bērniem līdz 12 gadiem iespējamas atlaides.

Lielās Dienas svinēšana Gaitiņu sētā

Lielās Dienas svinēšana Gaitiņu sētā 22. martā plkst. 6.00  no rīta kursim uguni sauli sagaidot, skandēsim, gavilēsim, šūpolēs iešūpināsim LABU gadu, siesim skauģiem vārdus ciet, atvērsim sevi un savu pasauli auglībai

Aicinām uz Sadarbnīcu

6.martā, plkst. 13:00 viesnīcas Hotel Lucia telpās Ludzas novada tūrisma centrs aicina nozares uzņēmējus uz Sadarbnīcu kopā ar pieredzes bagāto, atraktīvo kouču Iveta Graudina. Apspriedīsim šīs sezonas galvenos notikumus, radīsim

Latgales garšu mēnesis

Visa marta garumā (no 1. līdz 31. martam) Latgalē ikviens varēs baudīt īpašus piedāvājumus dažādos galamērķos – no tradicionālajiem ēdieniem, kuru receptes mantotas no paaudzēm, pievienojot mūsdienu garšu sajaukumu. Kā