Veselība un skaistums “PELOID SPA studijā

LAT COSMETICS – unikālas, ekoloģiski tīras kosmētikas ražotājs uz dabīgu dūņu (sapropeļa) un zilo mālu bāzes – Rēzeknē un Ludzā atklāja VESELĪBAS UN SKAISTUMA STUDIJU “PELOID SPA”.

Zilie māli un sapropelis tiek iegūti no Latgales ezeru dzīlēm. To sastāvā ir barojoši mikroelementi un bioloģiski aktīvas vielas, kas nepieciešami organismam. To pierāda Baltkrievijas Nacionālās akadēmijas Fizioloģijas institūta pētījumi. Pēdējo 25 gadu laikā neviens cits nav veicis tāda līmeņa Latvijas dūņu izpēti.

VESELĪBAS UN SKAISTUMA STUDIJAS “PELOID SPA” atklāšanas mērķis ir tas, ka cilvēkam nav jādodas uz kādu sanatoriju savas veselības uzlabošanai. Nepieciešamās procedūras var veikt netālu no savām mājām jebkurā sev ērtā laikā. Personāls var strādāt arī vakaros un brīvdienās. Tikai laicīgi jāpierakstās.

Dūņu vannas lielākoties pieejamas tikai sanatorijās. Tagad šī procedūra pieejama arī VESELĪBAS UN SKAISTUMA STUDIJĀ “PELOID SPA”. Tā lieliski derēs tiem, kam ir problēmas ar mugurkaulu un locītavām, kam ir asinsrites traucējumi, kas vēlas atbrīvoties no noguruma un uzkrātā stresa. Dūņu vannām piemīt relaksējošs efekts, un tās nostiprina imūnsistēmu. Vēl viena procedūra – dūņu aplikācijas. Tās risina tās pašas problēmas, taču vairāk iedarbojas uz konkrētām ķermeņa daļām.

Drīzumā Rēzeknē strādās arī rehabilitācijas medmāsa, un dūņu procedūras varēs veikt arī ar ārsta nosūtījumu. Ludzā strādās profesionāls masieris, un būs iespēja pieņemt apmeklētājus arī ar apdrošināšanas polisēm.

VESELĪBAS UN SKAISTUMA STUDIJĀ “PELOID SPA” ir iespējams veikt tādas kosmētiskās procedūras kā manikīrs un pedikīrs. Šķietami vienkāršas procedūras šeit tiek papildinātas ar divām svarīgām un veselīgām īpatnībām. Pirmā – parafīna vanniņa ar zilajiem māliem. Tieši zilie māli pastiprina atjaunojošo iedarbību uz ādu. Šāda vanniņa netiek piedāvāta citviet Latvijā. Otrs – manikīra nobeigumā rokas tiek apstrādātas ar speciālu krēmu ar peloīdu ekstraktu.

Pirms pedikīra procedūras tiek piedāvāta vanniņa ar speciālu vannas bumbiņu, bet beigās – relaksējošs krēms nogurušām kājām.

Tie, kas vēlas arī mājās turpināt rūpēties par savu ādu un veselību, šeit var iegādāties šo unikālo produkciju. Laba dāvana ir kosmētikas komplekti dāvanu iesaiņojumā un arī dāvanu kartes. Arī vīriešiem ir, ko izvēlēties – sākot ar pecskūšanās krēmu un beidzot ar relaksējošu dušas želeju.

 

Rēzeknē, Atbrīvošanas alejā 98, HOTEL LATGALE, 1. stāvs, 8. kabinets, tālr.: 28002295.

Ludzā, Kr. Barona ielā 20, HOTEL LUCIA, 1. stāvs, 4. kabinets, tālr.: 28002295.

www.latcosmetics.lv

Lielāko pasākumu plāns Ludzas novadā 2024

Lielākie gaidāmie pasākumi 2024. gada: 18. maijs              Eiropas muzeju nakts Ludzas Novadpētniecības muzejā; 22. jūnijs              Lielais latgaļu tirgus

Pārgājiens “Iepazīsti Zilupi”

Ludzas novada tūrisma centrs 24.februārī aicina doties ziemas izskaņu pārgājienā iepazīt Zilupes pilsētu un šīs puses darbīgos cilvēkus.  Pārgājienu sāksim pie Zilupes dzelzceļa stacijas ar nelielu ieskatu Zilupes pilsētas vēsturē un tās