Mūsdienu deju izrāde un meistarklases

Ludzas Tautas nams sadarbībā ar deju studiju “Stoptime” no Rēzeknes 4. novembrī plkst. 13.00 aicina jauniešus uz izrādi un meistarklasēm.

Tiek piedāvātas šādas meistarklases: hiphops, breakdance, house dance, ladies dance (viss kopā Vogue, Dancehall, Jazz Funk), DJ spēle uz vinila platēm, hiphopa un “house” mūzikas radīšana (beatmaking).

Deju studijas „Stoptime” Rēzeknes filiāles horeogrāfi un labākie dejotāji īsteno projektu „Muzikālais ceļojums” un tā rezultātā tapa eksperimentālā mūsdienu deju izrāde „Sadzirdēt”.

Projekta autors un koordinators Ņikita Grapps, kas vienlaikus ir breakdance deju skolotājs, studijas treneris un muzikants (bītmeikeris). Ņikita jau ilgu laiku ir vēlējies izveidot neparastu mūzikas un dejas simbiozi, lai skatītājam atklātu mūsmāju jauniešu talantus mūzikā, dejā un skatuves mākslā kopumā. Projekta rezultātā tapa mūsdienu eksperimentālā izrāde “Sadzirdēt”. Izrādē tiek aizskartas tēmas par ikdienas steigu, par tik dažādajiem cilvēku raksturiem un sevis atrašanu no jauna caur mūzikas skaņām. Tā kā izrāde ir eksperiments, tad arī katrs no 11 dejotājiem var iejusties gan dejotāja, gan aktiera un horeogrāfa lomās un attīstīt sevi šajās jomās!

Esiet atsaucīgi, gaidīsim!

Projekts „Muzikālais ceļojums” tiek realizēts ar Latgales reģiona attīstības aģentūras, Valsts kultūrkapitāla fonda un A/S Latvijas valsts meži finansiālu atbalstu.

Valentīna Razumovska,

Ludzas TN direktore

Lielāko pasākumu plāns Ludzas novadā 2024

Lielākie gaidāmie pasākumi 2024. gada: 18. maijs              Eiropas muzeju nakts Ludzas Novadpētniecības muzejā; 22. jūnijs              Lielais latgaļu tirgus

Pārgājiens “Iepazīsti Zilupi”

Ludzas novada tūrisma centrs 24.februārī aicina doties ziemas izskaņu pārgājienā iepazīt Zilupes pilsētu un šīs puses darbīgos cilvēkus.  Pārgājienu sāksim pie Zilupes dzelzceļa stacijas ar nelielu ieskatu Zilupes pilsētas vēsturē un tās