Ielūdz Roberto Meloni!

Pavisam drīz šī gada pēdējais mēnesis klauvēs mums pie loga. Iestāsies decembris, kas nesīs gan kluso Adventes laiku, gan jaunā 2018. gada sagaidīšanu.

Turpinot iesākto tradīciju, pēc daudzu novada iedzīvotāju lūguma,

tiksimies Ludzas Tautas namā

29. decembra vakarā

Jaungada svētku ballē

Ceļojums apkārt pasaulei kopā ar Roberto”.

Roberto  Meloni ar savu komandu aicinās mūs  apceļojot skaistākās un eksotiskākās pasaules zemes. Kopā ar Roberto izbaudīsim La Dolce Vita sajūtas un melodijas no izcilo itāļu mūziķu repertuāra (Albano e Romina Power, Adriano Celentano, Toto Cutugno, Ricchi e poveri)… Ar skaisto kubieti Mailevis dejosim salsa latino Kubas ritmos  un vēl un vēl… Ar klaviermeistaru Anatoliju un saksofonistu Arti izbaudīsim romantisko franču mūziku, bet karstasinīgās spāņu melodijas – ar Brazīlijas BOMBA Venesu, un visi kopā kaut uz brīdi jutīsimies kā īstā Riodežaneiro karnevalā.

Tas viss Jūs sagaida 29. decembrī plkst. 19.00, ja līdz 18. decembrim pieteiksiet un iegādāsities ieejas kartes 16 eiro vērtībā pie Valentīnas. Vietu skaits ierobežots, tāpēc rakstiet e-pastu (adrese: [email protected]) vai zvaniet (tālr. 29436881), piesakot sevi Jaungada lustēm un pārsteigumiem!

Uz tikšanos!

Ludzas TN direktore Valentīna Razumovska

Lielāko pasākumu plāns Ludzas novadā 2024

Lielākie gaidāmie pasākumi 2024. gada: 18. maijs              Eiropas muzeju nakts Ludzas Novadpētniecības muzejā; 22. jūnijs              Lielais latgaļu tirgus

Pārgājiens “Iepazīsti Zilupi”

Ludzas novada tūrisma centrs 24.februārī aicina doties ziemas izskaņu pārgājienā iepazīt Zilupes pilsētu un šīs puses darbīgos cilvēkus.  Pārgājienu sāksim pie Zilupes dzelzceļa stacijas ar nelielu ieskatu Zilupes pilsētas vēsturē un tās