Ludzas pilsētas svētkos aicinām uz Senās arodu dienas tirdziņu!

Klāt augusts un tuvojas Ludzas pilsētas svētku laiks. Šoreiz tie noritēs 13.,14.,15 augustā.

Sestdien, 14. augustā no 8.00 līdz 14.00 vecpilsētas laukumā un promenādē notiks ikgadējais amatnieku un mājražotāju tirdziņš. Šoreiz varbūt prieku nesniegs pilsētas orķestra lustīgās melodijas, bet sabrauks amatu meistari, mājražotāji un pārstrādātāji no Latgales un pārnovadiem. Būs vairāk kā ierasts tirgotāju, kas gaidīs pircējus vecpilsētas laukumā, 1.maija ielā no Latgales ielas līdz M.Ezerkrasta ielas promenādei, un Tālavijas ielas Ludzas amatnieku centra laukumā. Baudīsim omulīgo andeli ierakstu mūzikas pavadībā.

Jāpiebilst, ka tieši 13. un 14 augustā novadā norisināsies Saimes galda un Mājas kafejnīcu dienas, kur saimnieki piedāvās gardas lagaliskas maltītes un savus ražojumus ciemiņiem.

Saimes galda dienas dalībnieku saraksts atrodams šeit.

Aicinām pieteikt vēlmi  tirgoties Ludzas pilsētas svētku tirdziņā, aizpildot un iesūtot līdz 10.08. pieteikumu uz epastu: [email protected] vai [email protected] .
Vairāk informācijas pa telefonu 29467925, Līga

Pieteikums tirgotājiem.

Lielāko pasākumu plāns Ludzas novadā 2024

Lielākie gaidāmie pasākumi 2024. gada: 18. maijs              Eiropas muzeju nakts Ludzas Novadpētniecības muzejā; 22. jūnijs              Lielais latgaļu tirgus

Pārgājiens “Iepazīsti Zilupi”

Ludzas novada tūrisma centrs 24.februārī aicina doties ziemas izskaņu pārgājienā iepazīt Zilupes pilsētu un šīs puses darbīgos cilvēkus.  Pārgājienu sāksim pie Zilupes dzelzceļa stacijas ar nelielu ieskatu Zilupes pilsētas vēsturē un tās