Šonedēļ Ludzas novadā

Šī nedēļa Ludzas novadā ir diezgan piesātināta ar pasākumiem – iespējams, ka tas ir saistīts ar 14. februāri – Valentīndienu. Bet no otras puses, atklātajam telpu futbola turnīram “LATGOLA KAUSS 2019”, kurš norisināsies 10., 11., 13. un 16. februārī, un Latvijas handbola čempionātam, kura kārtējās spēles tiks organizētas 17. februāri, nav nekāda sakarā ar mīlestības dienu.

Ludzas Tautas nams aicina klausītājus uz latviešu ekoloģiskās mūzikas grupas “DUCELE” koncertu “Tā viš’ i” 15. februārī.

Mīlestības diena arī nepaies nepamanīta: Ludzas pilsētas galvenā bibliotēka veltīs kārtējo atklāto nodarbību bērniem šai tēmai trešdien plkst. 15:00. Un Ludzas Tautas nams gaida skatītājus uz mīlas drāmu 14. februārī plkst. 17:30. Pildas un Istras Tautas nami arī rīkos pasākumus Valentīndienai par godu, bet sestdien – 16. februārī.

Bet tiem, kuru aizraušanās ir makšķerēšana, liels pasākums sestdien – 16. februārī – sacensības “Ludzas ziemas zivs 2019”. Šajā dienā uz Radziņa pludmali tiek aicināti ne tikai makšķernieki, bet arī līdzjutēji un atbalstītāji.

Vairāk informācijas ir mūsu mājas lapā – Kalendārā vai arī Ludzas novada profilā sociālajā tīklā Facebook.

Piedalieties, nāciet! Lai visiem mums ir labiem notikumiem pilna pēdējā ziemas mēneša nedēļa!

Visus uz doto momentu zināmos gaidāmos pasākumus meklējiet šīs mājas lapas sadaļā Pasākumi!

Lielāko pasākumu plāns Ludzas novadā 2024

Lielākie gaidāmie pasākumi 2024. gada: 18. maijs              Eiropas muzeju nakts Ludzas Novadpētniecības muzejā; 22. jūnijs              Lielais latgaļu tirgus

Pārgājiens “Iepazīsti Zilupi”

Ludzas novada tūrisma centrs 24.februārī aicina doties ziemas izskaņu pārgājienā iepazīt Zilupes pilsētu un šīs puses darbīgos cilvēkus.  Pārgājienu sāksim pie Zilupes dzelzceļa stacijas ar nelielu ieskatu Zilupes pilsētas vēsturē un tās